onsdag 24. november 2010

Utfordring #11- Anonyme scrappere - DT kort

Oppgaven denne gangen er å bruke fargen  LILLA.  Noen vil vel tenke advent da, siden den er rett rundt hjørnet. Men det MÅ ikke være relatert til det - for dere kan scrappe hva dere vil, men vi vil se lilla som hovedfarge på kreasjonene deres!


Jeg fant ut jeg skulle prøve meg på å lage kort UTEN blomster denne gangen, og det bare måtte bli et bursdagskort / I decided to try to make a card without flowers as embellishment for once, and I had to make it  a birthday card 

Stempel / motif  :         Penny Black

Swirl                    :           BossKut

Tekst /Text       :           Kreativ HObby

Mønsterpapir / patterned paper   : Melissa Frances 

Tall / bokstaver / nymber/ letters : thickers 

 

onsdag 17. november 2010

Bryllupskort



Jeg husker ikke hva dette brettekortet heter, men det er supert til bryllupskort  / I can't remember what this folding card is called, but I love it esp for weddings. 

Patterned paper : Graphic45

Motif : North star stamps

Swirls : stempelglede

Roses : WOC

Lace, ribbon, small hearts and pearl squares, : Kortoggodt,

Text and greetings written on pc

 

onsdag 10. november 2010

Anonyme scrappere # 10 : DT bidrag

Utfordring #10 heter...."Magi"Dette er en ganske åpen oppgave. Som vanlig godtar vi hva som helst av kort, LO-er eller andre ting. For at det skal være godkjent må det være relatert til magi på ett eller annet vis. Scrapp selve ordet i en eller annen form, eller scrapp om noe som du føler man være magisk. Det kan være julen, kjærlighet, graviditet eller fødsel, noe som er skikkelig vakkert, eller noe helt annet igjen. Bare fantasien setter grenser.


Jeg laga denne LO'en  da jeg syntes disse fotoene  sa litt om magi for en ett åring. Prøvde å male litt under fotorammene med acryl maling. Tørrembossa kartongen under fotoene med en CB embosser. Rammen rundt er laga ved hjelp av MS punch.  Sauen er fra KortogGodt . De hvite bokstavene er 'thickers', de andre er et alfabet av ukjent merke.  Blomstene dukka opp da jeg rota i noen gamle blomster jeg ikke har hatt hjerte til å kaste. Forøvreig har jeg brukt garn, litt sort fløelsbånd, og et småblomstret lilla bånd.