torsdag 16. oktober 2008

Kortkurs 13. oktober / Card making class the 13th

Hadde kurs på mandag, og det var valgt ut litt ifra bloggen min , så vi starta med distress ink for å lage bakgrunn selv. Jeg har jo dilla på disse små papir rosene for tida, så de MÅTTE jo bare være med. Dernest ble det iris bretting, og tilslutt et 'dorull - kort '

Conducted a card making class on Monday, and the objects we made had been selected from items  already in my blog. The first card was making background - paper with distress ink, then second iris folding, and finally ' a recycled' card using half the tube inside the kitchen towels

5 kommentarer:

Lisbet sa...

Utrolig nydelige kort du har laget. ble skikkeliog inspirert nå til å gå på arbeidsrommet og lag kort men tror jeg må støvsuge og vaske litt før jeg kan sette meg der.

Unknown sa...

Hei, jeg og de andre som deltok på kurset, er begeistret over å ha fått lære å lage så flotte kort. Det var mye å gjøre på en kveldsstund, men veldig kjekt.
Du hadde utrolig mye kunnskap å dele med oss, og så alt det flotte utstyret.....
Marianne, TAKK for at du tok deg tid til å komme :-)

Marianne sa...

Takkm for hyggelige tilbakemeldinger , begge to. Og Anne Gry -- jeg håper ikke at dette ble første og siste gang vi lager kort sammen !!! Kanskje det blir på en hyttetur neste gang !?!

Unknown sa...

Ja, det kunne jeg godt tenke meg, så jeg kan komme til å ta deg på ordet. Ha en fin dag !

Turid sa...

Skikkelig fine kort som slekten lager da!! Jeg vil også väre med på kurs og läre skoteknikken...
Og Marianne, du önsker deg julekort ... - og jeg håper å få tid til å gjöre noen til meg selv -da kanskje et kan sendes til Sola..!?!