torsdag 7. oktober 2010

DT Ekstrautfordring: Jul!- hos Anonyme Scrappere

Nå starter vi opp med et kjempespennende førjulsprosjekti bloggen til Anonyme Scrappere. . Vi har inngått samarbeid med ei kjempeflink dame som heter Anne. Hun har en egen juleblogg, hvor hun legger ut alt som har med jul å gjøre, fra tutorials på såpelaging, adventskalendertips, julekaker, bilder, og så klart scrapperelaterte julekreasjoner.

Så i forbindelse med dette samarbeidet, kjører vi i gang en langvarig ekstrautfordring! Vi vil se julekort, juleLO-er, julepynt, esker, til-fra-lapper, hva som helst, så lenge det er scrappet og har med jul å gjøre, så kan dere delta. Mer info finner dere her  .  

Utfordringen går helt til 16. november kl. 19.00


Mitt bidrag er dette hjertet:

Jeg skal prøve å gi litt forklaring til hvordan du kan lage det:
Jeg fikk et hjerte av Solveig til jul, og har modifisert det noe, samt klargjort med henne at det er ok for meg å lage og publisere forklaring:

Brett et litt stivt A3 ark dobbelt , mål deg opp som anvist på tegningen, og klipp det ut 

De blå linjene er pregelinjer, og den brettelinjen midt i hjertet skal IKKE være med på det endelige resultatet. Jeg anbefaler derfor å lage en mal i papir før du tegner over på dobbeltsidig pynteark. Jeg har brukt et av  Ladybug sine her

Først sverta jeg alle brette- og ytterkanter med distress . På begge . Jeg stemplet så  inni med Kreativ Hobby sitt julecollage stempel ( forøvrig verdens mest anvendelige julestempel ) , før jeg laga en ramme med skrivefelt til baksiden og en til motiv på forsiden. På begge disse rammene  brukte jeg borden fra Stempelgledes 'classic christmas i ytterkantene.  Forsiden fikk et  motiv,  som er et gratis vintage motiv jeg fant på nettet,  tekst Kreativ Hobby,. Jeg brukte dessuten  snøfnugg som jeg  puncha ut, roser  fra WOC, litt bling fra Liz craft,  gasbind , samt rillepapp i sølv. Jeg tegna og rundt hjertet med en krylon penn i sølv 

Jeg har markert innsiden med en MS punch bord for å vise hvordan brettekanten fra tuppen gir konvoluttbretten når hjerte er folda sammen. 

4 kommentarer:

Anne sa...

Nyydelig hjertekort, orginalt og flott! :D

Trine Lise sa...

Kjempe lekkert! Må nok prøve meg på denne :)
Ha en fin kveld! -klem-

Pink lady sa...

Wow, så lekkert kort!!
Nydelige farger og stilig bretting!

Klem Laila.

Turid sa...

Superstilig Marianne, for en ide!!!
(store sjanser for at det blir herming igjen...)
Så nydelige farger - hele kortet er bare skjønt og harmonisk!!!

Håper du får en koselig helg,
her står Pavlovan i ugnen**
Klemmer fra Turid