onsdag 13. oktober 2010

Utfordring #8 hos AS - DT kort / Trykkpressa Oktober


utfordringen hos Anonyme scrappere denne gang er :ribbons, and lots of´em!"Dere kan som vanlig lage hva dere vil, kort, LO, esker osv. Det du lager MÅ inneholde MINST 3 forskjellige bånd av noe slag.Dette kan være alt fra vanlig silkebånd, sheer, ricrac, pompoms, blonder osv. Se i AS bloggen for nærmere spesifisering

Kortet mitt : Pyntepapiret er Maja design, rosa bazzill bak. Jeg har brukt 8 forskjellige bånd / blonder - på kryss og tvers. Motivet er fra Lunagirls. De fleste blomstene fra WOC. Bling, krystaller og 'perlespiralen'  og de fleste bånd / blondene  er fra Kort og Godt, Tror teksten og var derfra, og den er  festet i motivet med en hattenål 

Utfordringen hos Trykkpressa i oktober  er : blonder/bånd, blomster og bling. I tillegg skal fargen rosa være med. Så jeg deltar i den utfordringen med kortet mitt og. 

7 kommentarer:

Lissie sa...

Praktfullt! Har du noen gang vurdert å få dem innrammet? Det er kunstverk!

Ha en god dag!
klem fra Anne Lise

Trine Lise sa...

Så vakkerte Marianne :)
Fantastisk kort!
Ha en fin dag vennen :)))
-klem-

Pink lady sa...

Nydelig kort, Marianne! Lekre detaljer og farger! Så fint med teksten festet med hattenålen:-) 8 forkjellige bånd på ble kjempe stilig!

Klem Laila.

elsi67 sa...

Nydelig! Takk for at du er med på Ett trykks utfordring ♥

Gunn`s Kort sa...

Lekkert! Har sett meg litt rundt hos deg. Virkelig mye fint å se!

May-Bente sa...

Kortet ditt er rett og slett praktfult!!
Likte ideen med hattenålen:=)

Klem fra meg:))

Anonym sa...

Hei!

Takk for at du deltok på Give Awayen i bloggen min! Nå er vinneren trukket ut - ta gjerne en tur innom å se om det ble deg :-)

Hilsen Vibeke